ФОРУМ тлумачення сновидінь

ФОРУМ тлумачення сновидінь

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ тлумачення сновидінь » ФОРУМИ » БЕЗКОШТОВНЕ тлумачення снів » БЕЗКОШТОВНЕ тлумачення снів українською мовою (БЕЗКОШТОВНІ тлумачення снів)
БЕЗКОШТОВНЕ тлумачення снів українською мовою
delfa9Дата: Субота, 23.07.2011, 22:58 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Ваше бажання спробувати розтлумачити сон за моїм методом, з яким ви зіштовхнулись вперше, тобто з точки зору Місячної астрології та психоаналізу, цілком може бути задоволено. Щоб розмістити сон - треба ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ на цьому сайті.
БЕЗКОШТОВНО тільки один сон тлумачиться лише цьому відкритому форумі
Для тлумачення снів вам ПОТРІБНО ВКАЗАТИ:
1. Дату сну, що приснився.
2. Приблизний час сну, чи час просипання, т.я. запам"ятовується зазвичай той сон, що приснився перед самим пробудженням (для визначення місячної доби).
3. Місцезнаходження під час сну, щоб я змогла визначити географічні координати: (Україна, регіон, область, район та населений пункт).
4. Ваш знак зодиаку.
5. ОПИС сну не має перевищувати 10-ть рядків без скорочень слів.
6. Бажано описати особисті асоціації, що виникли при характеристиці якостей чи життєвих ситуацій персонажів, які приснились – конкретних людей з вашего сну, те, як ви їх сприймаєте, ваші суб"єктивні враження. Про це можете написати в ОСОБИСТІ повідомлення.

Для того, щоб тексти повідомлень були цікавими іншим користувачам, прошу складати комментарії на теми снів і їх тлумачень. А всю іншу інформацію - виключно через ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ та МІНІ-ЧАТ.
Свої враження від мого методу тлумачень ви можете висловити у ГОСТОВІЙ КНИЗІ.

Увага! Іноді до мене надходять листи через форму ЗВОРОТНЬОГО ЗВ'ЯЗКУ що не можуть зареєструватись на сайті. Причина - невірно вказана ВЛАСНА електронна адреса, тому я не можу дати відповідь так як ЗВОРОТНЯ електронна адреса НЕ вірна. Слідкуйте за правильністю вказання електронної адреси.


Астропсихолог Дельфа.
 
GaillДата: Вівторок, 15.11.2011, 21:42 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго Вечора Дельфо! Ще раз вітаю Вас з Днем Народження! .Сон мій приснився. вніч з 14-го на 15 -го листопада 2011 р біля 7-ї годину ранку.сон в цілому не пам"ятаю..але в кінці сну приснився колишній чоловік сести..приснився шо він без обидвох ніг лежав він на ліжку..ноги обрізані майже по самі ягодиці чи бедра(не знаю як пояснити)..я спиталась чому він без ніг..ясної відповіді я не почула..лиш щось ніби причиною були незагоювані рани.чи то після діабету.чи ще чогось.пригадую що він якусь інєкцію зроби при мені в ногу.Враження у мене були після сну дивні і не дуже приємні.. Дані мої ви маєте. Дякую за увагу! З повагою Галина! smile
 
delfa9Дата: Середа, 16.11.2011, 09:06 | Повідомлення # 3
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго ранку, Галино!
Ваш сон наснився у 20-ту місячну добу Змієносець. Сни Змієносця демонструють
сполучну ланку, ланцюг подій і якостей, що привів сновидіння в справжній стан у життєвій ситуації. Описана вами людина символізує певний спосіб активності, пов’язаний з лінощами та бажанням розслабитись за чийсь рахунок. Що такий варіант активності у дійсний час – практично неможливий, він може лише викликати здивування та жаль. Але у цей час таким способом скористатись навіть неможливо. Ноги уві сні – символ впевненості у просуванні в житті, опори в надії на завтрашній день. А їх відсутність – повна відсутність реалізації цих можливостей на даний момент у 20 місячну добу. Сон не про даного персонажа, він виступає у ролі архетипу саме вашої активності. Проблема у якій виникла саме після якоїсь кризи у житті, чи то через якусь величезну тугу через нездійсненні надії, очікування. Відсутність ніг уві сні символізує страх перед майбутнім. А ін’єкції – докори сумління за те, що раніше не мали змоги зробити щось, щоб такого стану не було ніколи. До майбутнього сни цієї місячної доби стосунку не мають. Але вказують на ті трансформаційні зміни, що відчуваються сьогодні та викликають занепокоєння.


Астропсихолог Дельфа.
 
GaillДата: Неділя, 27.11.2011, 09:51 | Повідомлення # 4
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго вечора Дельфо! Дякую за тлумаченна мого сну! все вірно..саме така ситуація життєва..застій і якийсь страх майбутнього..розгубленісь, і жаль, про те, що можлив щось зробив чи не все зробив в минулому! Радує одне , що сон до майбутнього стосунку немає! Ще раз вдячна Вам Дельфо! З повагою, Галина!

Додано (27.11.2011, 10:51)
---------------------------------------------
Доброго недільного ранку Дельфо! знову приснився дивний сон з 26 -27 листопада десь між 6-7 ранку.Снилось, що прийшла знайома і розказувала, що дома в виявила чи то якихось паразитів чи то пауків чи щось інше..виводила іх,бо вони якійсь для здоров'я небезпечні.Коли вона пішла, я помітила, що у нас з'явився той павук .я його вирішила вбити.почала вбивати,а з нього вийшли ще павучки.Вони розмножились і вже висіли на павутинах, звисаючих зі стелі ( павутина і павуки були чорного кольору).я придумала, чим стримати розмноження і лаком для волосся я почала лакувати павуків, щоб вони перестали рухатись. Так вони потроху почали зникати. павуки були різного розміру: і маленькі і більші.Враження від сну : не надто неприемні . здивування і шляхи вирішення.неприемно коли вони звисали з стелі іострах того, що вони можуть проникнути у тіло. Дякую Дельфо! Буду чекати на вашу консультацію! З повагою, Галина !

 
delfa9Дата: Неділя, 27.11.2011, 12:02 | Повідомлення # 5
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго ранку, Галино! Будь-ласка, для нового сну створюйте нове повідомлення!
Ваш сон приснився у другу місячну добу Ріг достатку. Сновидіння, вказують на наявність певних варіантів розвитку подій у житті. Що вони існують та навіть здатні втілитись у життя, а можуть і ні. А вам особисто варто шукати шляхи потрібного варіанту, необхідні ключі до вирішення та здійснення завдань, що ви ставите перед собою, спираючись на власну інтуїцію, почуття та відчуття. Тобто, вам прийдеться зробити вибір серед імовірних варіантів.
Жіночі символи уві сні означають, що ситуація, про яку намагається сповістити вам сон стосується саме того, що можна віднести до сфери особистого, а не професійного. Це те, що не пов’язане з саме з вашим майбутнім, чи з тим, що стосується саме вашої дитини, чи то дітей. Але до чийогось майбутнього з вашого оточення - може мати стосунок. А значить – це те, чим ви можете бути неприємно вражені від того, що чиїсь інтриги, та й болісна ситуація, пов’язана з тим, хто себе ніби високо несе, має зверхню думку (ніс надуває), якимось чином може неприємно відобразитись на вашому психічному стані. Цілком не виключено, що до цієї ситуації якимось чином може бути причетна реальна мамина сусідка, а може – і ні.
Павук уві сні може символізувати скриту агресію, інтриги у взаємостосунках. У цю, другу місячну добу – це також такі емоції і бажання, яких коли намагаєтесь позбутись, витіснити то породжуєте їх ще більше, а нав’язані вони кимось. Окрім того, павук може символізувати по Фрейду материнський владний деспотизм (якщо уві сні - ця сусідка, що живе в під’їзді матері). Цей сон у цю добу може символізувати, що бажання справитись з якимось клопітким завданням, породить нові проблеми матеріального характеру (у 2 місячну добу), що вимагатимуть негайного вирішення, бо інакше можуть знову збільшуватись. Це щось, ніби схоже на кредити, що якщо їх не сплачувати, вони множаться. Стеля – як раз і символізує межі ваших можливостей. І прагнення зупинити всі неприємності, що можуть бути з ними пов’язані.
Якщо сон і справді має відношення до матеріального, то після такого сну варто не позичати і не брати позик, як би вас не розчулювали і чого б не обіцяли. Сон також може бути про те, що намагання комусь допомогти може закінчитись особистими проблемами, так як не знайде вірного розуміння.


Астропсихолог Дельфа.
 
GaillДата: Неділя, 27.11.2011, 19:41 | Повідомлення # 6
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Дякую Дельфо за вашу відповідь! Треба розбиратись у собі і проблемах.Вони не є такі явні, але все що ви описали має значення в житті. Дякую за ваші рекомендації! Буду обережна на рахунок грошей і людей! Зараз іменно такий час , що хочеться бути осторонь чужих проблем , а вибрати шлях свого майбутнього життя..Мені ще здається, що цей сон-продовження того сну, що Ви мені трактували раніше! Ще раз вдячна за Вашу доброту і компетентність! З повагою, Галина!
 
lisyundraДата: Вівторок, 06.03.2012, 19:45 | Повідомлення # 7
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий день, Дельфо! По гороскопу я Рак. Сон -06 березня 2012 біля 7 години ранку,м. Київ
Я в магазині взуття, купую чоловікові туфлі. Дивлюсь на них- вони гарні,добротні, схожі на ті,які у нього були. Здається, я собі теж купила нове взуття, але вигляд його не пам'ятаю. Бачу 1 босоніжку і думаю,що вона вже стара і пора її викидати. Потім я дивлюсь на себе в дзеркало - я стою в куртці чоловіка, вирішую, буду я його носити чи ні.В реалі між нами зараз сварка і я подумала, що це не дуже гарний сон.
З повагою, Ольга
 
delfa9Дата: Вівторок, 06.03.2012, 20:44 | Повідомлення # 8
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго дня, Ольго!
Ваш сон приснився у 14-ту місячну добу ТРУБА. Сни цієї місячної доби – лише фантазія, що не здійсниться щодо знайомих вам людей. Зате сни є символічними. Та мають стосунок виключно до аспектів вашої особистості, яких ви зазвичай не помічаєте. Це частини вас самої, що раніше не були реалізовані, та які варто перевести з пасиву у актив.
Ваш чоловік уві сні у цю місячну добу – це звичний спосіб вашої активності, не виключено, що він може мати відношення і до вашої роботи. Коли ви намагаєтесь знайти у ній якийсь новий підхід до вирішення якогось завдання. Хоча, зовсім не виключено, що намагаєтесь знайти і новий підхід після тої сварки, яку ви описали, у ваших стосунках. Добрий, гарний та добротний підхід, схожий на той, який ви вже випробовували, але трішки інший. Здається і у ваших очікування дещо теж змінилось, хоча ви це до кінця, мабуть, ще не усвідомлюєте. Також ви намагаєтесь поставити себе на його місце і відчути, що би ви зробили, якщо б були там. А також відчути, що він відчував насправді у цей момент. Чи вам підходить – чи ні схожий стан? Чи вам він просто недопустимий? Ви намагаєтесь зрозуміти, вирішити… А якщо це стосується роботи, то ви намагаєтесь виріши певні завдання і прорахувати, чи реально це завдання можна вирішити так, щоб це рішення було бездоганно захищене, чи може злегка. Тут важливі ваші особисті асоціації, що стосуються куртки чоловіка. Яка вона? Наскільки підходить по сезону? Наскільки здатна захистити у негоді? Та й наскільки вона підходить вам? Без цих асоціацій важко визначити: чи вдалою, доречною може бути безпека, що стосується цієї справи? Також те, чи ви зможете сприйняти ситуацію, побувавши, ніби «у шкурі» вашого чоловіка?....


Астропсихолог Дельфа.
 
folk7Дата: Понеділок, 04.06.2012, 15:52 | Повідомлення # 9
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня!
Мені сьогодні 4 червня (Київ) наснився дивний сон між 11-00 та 14-00 дня.
Мені снилося, що я з сім"єю хнаходимося в квартирі своїх знвйомих та чекаємо на їхнього батька. В реальності він загинув у автокатастрофі. Але уві сні - живий. Ми чекаємо, а я думаю про нього. Зокрема, його зачіску. трохи неохайну. І починаю цю зачіску зачесувати, але вже на своїй голові. І в решті-решт зачесав. Що б це могло означати? Це погане щось?Дякую!
 
delfa9Дата: Понеділок, 04.06.2012, 16:45 | Повідомлення # 10
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго дня, folk7!
Ваш сон наснився вам перед самим місячним затемненням, у критичну 15-ту місячну добу ЗМІЙ.
У цей час здатні снитись віщі сни, до яких варто прислухатись. Адже вони піднімають з глибин підсвідомості не тільки ваші якості, позитивні чи негативні. І яких буде більше – такі будуть більше підсилені у передсвідомому пласті піддсвідомості. Сни цієї місячної доби також демонструють моделі поведінки, характерні як для вас, так і того, що відбувається в соціумі. Сни цієї доби дають підказки як вирішити проблему, що існує у вашому житті. Вони здатні також піднімати з глибин підсвідомості ваші скриті та витіснені бажання, яких ви уникаєте визнати.
Домівка ваших знайомих, у якій вам було ніяково, символізує ваш періодичній стан ніяковості, незручності, очікування впевненості у стабільності вашого життя. Померлий батько, що загинув у автокатастрофі символізує як би крах в житті, що ніби то залишений позаду, у минулому. І з цим крахом, скажемо швидше чужого життя, ви очікували на зустріч. Тобто, з цим ви можете зустрітись ближчим часом. Спад в чиємусь житті може відобразитись і на житті вашому. Яким чином? Якщо проживання в цій квартирі пов’язане з вашою роботою, то в її системі можливі зміни та збої. Імовірна якась перетрубація, коли на думку буде приходити безліч думок, безліч варіантів, що здатні привести до краху в роботі, але не до смерті. Але, якщо ви уві сні вирівняли на своїй голові цю неохайну зачіску, упорядкували цей бардак на голові. То ви у своєму житті далі здатні привести все в норму. І далі у вашому житті все буде добре.


Астропсихолог Дельфа.
 
folk7Дата: Вівторок, 03.07.2012, 03:58 | Повідомлення # 11
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня, Делфа! Вчора 2 червня 2012 року в проміжку між 9-00 та 14-00 мені наснився цікавий сон. Сон довгий,сон снився після прйому жарознижуючих препаратів та заспокійливого о 4-00.
Найбільш яскравими мометами стало те, що я побачив невеличкий акваріум з рибами у себе дома на стіні. Частина з них була готова до споживання. Далі (вже ближче до 14-00) мені приснилось, що я був на пем"єрі фільму,який зняла дружина мого двоюрідного дядька (кіношника як раз). Фільм дуже хороший, з гумором, всім сподобався і мені теж. Фільм про проблеми м.Києва. Потім я бачу цього дядька з фотоапаратом (з функцією відео) і він теж щось намагається сфотографувати. І все це відбувається наче в Києві, але наче місто казкове))) Дуже позитивні емоції. Чого не скажеш про риб, бо навіть підсвідомо я знаю,що це якась халепа.

Прошу допомогти.
 
delfa9Дата: Вівторок, 03.07.2012, 10:14 | Повідомлення # 12
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго дня, folk7!
Ваш сон приснився в 13-ту місячну добу Колесо сансари. Снобачення цієї місячної доби здатні продемонструвати існуючі блоки та перепони та шляхи їх подолання. В цей час можуть снитись сни, що повторюються. Вони вказують на існування застарілої проблеми, яка вирішується вкрай важко через одноманітний стереотипний підхід до неї. Щоб вийти з цього замкнутого кола, треба щось змінити не тільки у власному сприйнятті, але й знайти інший підхід у прояві власної активності. Тобто, існує потреба у завсім іншому способі дій, відсутність у якому примушує вас знову і знову здійснювати ту ж саму життєву помилку. Ваш сон про те, що варто наважитись «перестати наступати на ті ж самі граблі», тим самим вирватись з кола проблем, що щоразу повторюються.
Акваріум з рибами на стіні швидше за все у цю 13 місячну добу вказує на проблеми, що існують у реалізації ваших бажань у реаліях життя. Їх не надто багато, частина з готові до здійснення. Які риби у вашому розумінні уві сні – такі і ваші підсвідомі бажання.
Фільм уві сні символізує певну нову уяву та фантазію про активність, що у вас асоціюється з характеристиками вашого дядька, яка здатна викликати почуття українського гумору та хороший насій.
Ваш сон про дилему, що нібито асоціюється у вас з якоюсь халепою щодо здійснення ваших бажань та почуттям гумору – щодо сприйняття всього того, що відбувається в реаліях сьогодення. Мабуть, епітет «казкових» означає невідповідність того, що відбувається насправді в соціумі тому, як воно описується і розповідається оточенню. Щось подібне стосується і вашого життя у цю 13-ту місячну добу, коли описується щось трохи інакше, ніж воно є насправді… Десь так…


Астропсихолог Дельфа.
 
folk7Дата: Вівторок, 04.09.2012, 01:40 | Повідомлення # 13
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня, Делфа! Розтлумачте мені будь-ласка сон. Приснився він мені в ніч з 3-го на 4-те вересня 2012 року у м. Києві. Мені приснилось, що я яким-то чином потрапив у в"язницю. Як саме - не пам"ятаю. Снилось, що перебував я в камері сам. У нормальній камері з меблями. Там навіть радіо було, яке доводилось робити тихіше. Цікаво, що з тої в"зниці я міг піти додому. І збирався це зробити. І я напевне знав, що залишилось мені там бути півроку. Що б це значило? Дякую заздалегідь!
 
delfa9Дата: Вівторок, 04.09.2012, 07:29 | Повідомлення # 14
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго ранку,folk7! Ваш сон приснився (коли ви точно вказали дату до того часу, коли розмістили сон) у 18-ту місячну добу Дзеркало. Снобачення цієї місячної доби, як дзеркало, демонструють вашу особистість з самої глибини, показуючи те, яким насправді є сновидець, що у нього на душі, ким він є і чого прагне насправді. Але чи зміг він це реалізувати, чи ні – покаже те, що відбувається насправді. Часто сни демонструють присни, що не дозволяють здійснитись очікуванням. Іноді вони можуть вказувати шляхи, що здатні допомогти зцілитись від душевного чи фізичного страждання.
І коли уві сні ви опинились у в’язниці, то це символ того, що ситуація у вашому житті межує з безвихіддям, безсиллям, та обмеженнями певного роду, що можуть ще тривати, цілком імовірно тих самих півроку, про які ви самі усвідомлювали уві сні. А далі все буде інакше, очевидно зміниться, і ця проблема вас турбувати вже не буде, очевидно, що на той час вона вичерпає себе. І коли у камері ви були один, то ситуація торкається лише одного аспекту вашого життя – діяльності. Як я вже знаю з попередніх ваших снів – це ваша робота, яка створює саме такий ваш стан. Камера з меблями – там, на роботі, ви також ви також зобов’язані дотримуватись певної системи позицій, сприйняття того, що «бреше» радіо уві сні, тобто того, що віщують настанови певного роду що до певних стереотипів сприйняття, які, очевидно вас вже «дістали», так як уві сні ви робили радіо тихіше. Безумовно, за вашим бажанням, ви здатні покинути цю «в’язницю», і навіть збираєтесь це зробити. І, напевне, знаєте, що ще певний час, вам прийдеться все це терпіти… А потім все буде зовсім інакше, і, очевидно, не там…


Астропсихолог Дельфа.
 
folk7Дата: Четвер, 06.09.2012, 23:50 | Повідомлення # 15
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Дуже Вам дякую! Ви дуже гарно і цікаво розтлумачили мені той сон!
 
НаталиДата: Вівторок, 30.12.2014, 11:15 | Повідомлення # 16
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Сон приснився  з 29/30.12.2014 розгадайте будь ласка він мене налякав. Ми з чоловіком спимо і я кажу ти двері закрив він говорить не пам'ятаю.Тут заходить його друг, я його не знаю і каже, що у нас брудно показує якісь предмети. А потім ми опиняємося в актовому залі і я сиджу з мамою (мама недавно померла), слухаємо як грають на роялі. Сидить багато незнайомих мені людей, біля нас жінка, мама питає програму концерту. Та показує в альбомі. Я чую голос чоловіка він щось голосно говорить не пам'ятаю що. Я озираюся він через пару людина сидить заді а очі в нього червоні заплакані. А ми з мамою говоримо: «тихіше люди ж виступають». Потім ми встали, я бачу себе у світло-блакитному платті (умене такого немає). І жінка біля нас, і всі інші кудись пішли, і ми за ними (я і мама). Це були як кабінки туалету за склом, жінки пішли кудись нижче, а ми з мамою тут зупинилися. Дивлюся у мене в руках горщик моєї дочки і він уже порожній і я вирішила повернутися назад на концерт, дивлюся, там скляна двері і прокинулася.
Я козеріг, дата народження 29.12.1982, сон м. Бердичів.  о 6 ранку.
 
delfa9Дата: Вівторок, 30.12.2014, 13:39 | Повідомлення # 17
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго дня, Наталю!
Ваш сон приснився у 9-ту критичну добу  Сатана, Летюча Миша. Снобачення цієї доби можуть бути важкими та страхітливими. Вони мають символічний характер, і у той самий час здатні  вказувати на конфлікти, що існують на рівні підсвідомості, пов’язані з кармою. Та коли сни можуть повторюватись, то причини їх виникнення здатні навіть відтворюватись у вашому житті.
Ваша підсвідомість вам натякає, що ваші дії (та й вашого чоловіка) наразі не надто зібрані та уважні. Вірні, коли вам сниться, що ви спите, то це символізує те, що ви розслабились та не контролюєте
ваше життя як зазвичай. Ваш дім уві сні – це ваш психічний стан, у який здатен увірватись хто завгодно. Добре, що в сновидінні це був друг. Але, так як ви його в реальному житті не знаєте, в вашу психіку здатен увійти хтось з дружніми намірами, той хто не звано буде вказувати на якісь недоліки, проблеми, чи почуття вини.
Актова зала символізує соціальну ситуацію, те що відбувається у вашому житті, у якому присутнє ваше розуміння того, що має бути. Мелодія уві сні означає настрій ситуацій. Яка була мелодія уві сні,
повільна, стрімка, такими й будуть події у соціумі. Ваша мама -  це і є те, що ви розумієте і як. Але ви хотіли б знати послідовність усіх цих подій (програму концерту). Вона вже є передбачена та розписана (альбом уві сні). Для когось, тай для певної частини вашого життя ця ситуація доволі емоційно складна. Але ваше розуміння категорично проти прояву емоцій.
Ваш одяг уві сні символізує ваш психічний стан. Блакитний колір для вас, Козерога швидше здатен виражати певного роду відсторонення, відсутність зосередженості. Але більш важливим є те, як ви особисто відноситесь до цього кольору, чи подобається вам він, чи пасує, а може й навпаки… Тобто,  важливі ваші персональні асоціації. Цей колір для вас може бути кольором байдужості, замкнутості, чи тактовності… Це не той колір, що виражає все буквально, він швидше є кольором мрій, меланхолії та фантазій… Де ви слідуєте за соціальними нормами та установками. Що мають дуже обмежені персональні межі, прозорі і чіткі на перший погляд. Де все зрозуміло та ясно, так як уві сні мама була поруч. Але де мінімальні ресурси залишаються вичерпаними… Тому виникає потреба повертатись у вирій життя, де з однієї сторони ти як на долоні, а з другої існує враження певного роду ненадійності, чи недосконалості, а з іншої сторони – можливість зрозуміти ситуації з іншої точки зору, чітко чи конкретно…


Астропсихолог Дельфа.
 
krouctuokДата: Неділя, 26.04.2015, 19:41 | Повідомлення # 18
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго вечора, Дельфо. Мій сон приснився блище до ранку 26 квітня 2015 року, я з Одеси, знак зодіаку - Діва.
Мені снилось, що в мене не було ніг аж по самий таз, я не пам'ятаю за яких обставин я їх втратив чи що з ними сталося, просто прокинувся, хочу встати, але помічаю, що вони відсутні. До мене підходили люди, схожі на лікарів, вони казали, що відновлять чи пришиють мої ноги, казали, що потім може бути неприємне відчуття після "операції". Потім прокидаюсь і в мене вже ноги, сильно помітних швів я не помічаю, через короткий час я починаю вже ходити, якщо точніше, то вчитись ходити, уві сні мені ще здавалось, що я не міг би так швидко стати на ноги, мені це здавалось дивним і здавалось, що має пройти набагато більше часу, перш ніж я зможу встати на ноги. Коли я вже ходив, то оточуючі люди ніби дивувались, що я так швидко одужав. Скажіть будь ласка, що означає цей сон??
 
delfa9Дата: Понеділок, 27.04.2015, 08:06 | Повідомлення # 19
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго дня, krouctuok!

Ваш сон приснився у 8-му місячну добу Алхімік.

Сни восьмої  місячної доби вказують на шляхи та невикористані можливості, що їх все ж потрібно  реалізувати. Все, що ви побачите уві сні, варто сприймати як урок, що потребуєвивчення. Сновидіння цієї місячної доби можуть вказувати на  проблеми, які ви витіснили та відмовились від їх вирішення, і коли ви їх не розв’яжете, то не зможете повноцінно вирішувати завдання майбутнього місячного періоду першої чверті. У снах в символічних образах можливо спостерігати за смислом майбутнього вашого завдання.

Ноги уві сні означають вашу підтримку, опору в житті. І коли ваше снобачання вказує на їх втрату, то у вашому житті був (є) тривалий період, коли ви позбавились можливості просуватись вперед. Тобто, або ви втратили роботу, або ж партнерські стосунки, у яких ви виявились у залежному становищі. Або ж втратили перспективи у можливостях розвитку вашого достатку, чи просування по лінії кар’єри, чи то можливість ваших доходів була втрачена через певні, незалежні від вас обставини. І у вашому житті з’явились великі труднощі, через що ви не могли постояти за себе.

Але коли у вашому сні ви спостерігали повернення втрачених ніг, то сон про те, що ви на шляху відновлення колишньої здатності вашої незалежності, як матеріальної, так і  професійної. І обставини складаються, чискладуться так, що ви на диво дуже швидко відновите втрачені позиції, та здобудете впевненість у життєвому просторі. А найголовніше, навчитесь цінувати те, що було втрачене, і знову дісталось вам з величезними зусиллями, хоча й у стислі терміни.


Астропсихолог Дельфа.
 
K_julija_Дата: Середа, 10.06.2015, 22:11 | Повідомлення # 20
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго вечора Дельфо! Сон мені приснився в ніч з 6 на 7 червня 2015року,приснився мій покійний батько( ще не пройшло 40 днів як він помер),ВІН ДЗВОНИТЬ ПО ТЕЛЕФОНУ мені але я знаю що він помер.запитує де його речі(хоча ми нічого не чіпали з його речей все на місці), питає чому ми не дали сірої рубашки,а потім питає чому мама так плаче,скажи що час лічить!Скажіть будь ласка що означає цей сон! Дякую.

Повідомлення відредагував K_julija_ - Середа, 10.06.2015, 22:12
 
delfa9Дата: Четвер, 11.06.2015, 08:45 | Повідомлення # 21
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго дня, K_julija!

Ваш сон приснився у 20-ту місячну добу Змієносець.  У цю добу легко замовляти сон на власнеуподобання і потрапляти в потрібне місце. Та увійти у сон інших.

Ваш батько у цьому сні показує вам, що для нього важливо зберігати з вами зв'язок і відвідувати у снах вас він буде  продовжуватиі далі, коли треба буде надавати вам певні підказки.  Його речі – це те, що його грузить, тяготить,турбує і перетворює його стан там на сірість, журбу. Йому поки ще там не добре, він не може потрапити у місце, де його душа відчує спокій. Бо ваша мати своїм стражданням не дає йому можливість легко відійти у хороше місце з орбіти Землі.  Він просить, щоб мати перестала тужити. Щочас лікує всіх. І в її житті ще все буде добре.  Ваш батько намагався вас попросити, щоб матийого відпустила, бо це страждання виявляється баластом для нього…


Астропсихолог Дельфа.
 
НаталиДата: Четвер, 03.12.2015, 13:46 | Повідомлення # 22
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня, сон мені приснився з 1на2 грудня перед пробудженням 0 7ранку, я знаходжусь в Бердичеві, Житомирскої обл. по знаку задіаку я козерог.
Мені приснилось що я зі своею меншою донькою пішла до якогось дому, і як на прийомі у лікаря чекала в коредорі біля кабінету, але потім я відчула якусь загрозу і вирішила піти звідти за мною вийшла якась жінка і я поспішила від неї передімною було прорва але я вирішила що зможу її перескочити, але каляска з дитиною впала в прорву і я пригнула за дитиною вниз видчувала як лечу дуже з висока, коли я приземлилась то підбігла до дитини мені не зподобались її очі але я вирішила шо знею неповинно нічого статися так як вона впала з каласкою я поправила дитину в коляске и поїхала з нею далі біля старих сараїв або горажів не памятаю читко але мені здаеться ми виїхали з нею звідти.

Дуже прошу розтлумачте сон бо переживаю за доньку її один рік та вісім місяців.
 
delfa9Дата: Четвер, 03.12.2015, 15:37 | Повідомлення # 23
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго дня, Наталю!

Ваш сон приснився у 21-шу місячну добу Колісниця, Храм, Табун. Сновидіння цієї місячної доби вказує на те, як ви здатні творчо виразити себе, використовуючи все, що можливо та неможливо. Сни Пегасу підкажуть вам те, наскільки ви близькі до реалізації здійснення того, до чого прагнете, і наскільки правильними були ваші попередні кроки на шляху до здійснення мети. Чи ж, навпаки, вони демонструють вам блок, що заважає досягненням, та потребу в позбавленні від нього.

Ваша підсвідомість намагається вам підказати, що у вашому віддаленому особистому житті існує якась небезпека, якої ви прагнете уникнути. Імовірно це стосується здорової атмосфери вашого подальшого життя, якщо уві сні ці очікування у вас викликали асоціацію «як на прийом у лікаря».  Але самого здоров’я, швидше за все це не стосується. Тому що, коли виникають проблеми зі здоров’ям, то чим швидше звернешся, тим легше вирішити проблему… а не втікати від лікування, варіанту діагностування, тощо…  Коли б виникала недовіра до лікування, тозавжди можна намагатись знайти іншого спеціаліста…  Ваш же сон показує вам відчуття певної небезпеки… чи в якомусь певному місці, що пов’язане з визначенням нездорової атмосфери, чи від когось, чи чийогось особистого життя, що має стосунок до майбутнього…  Думаю, що прямого стосунку до вашої дочки цей сон не має…

Ваш сон і про те, що намагаючись уникнути певної небезпеки, ви прискорюєте потрапляння у
неї. Тобто, втрачаєте надію на майбутнє. Прірва уві сні символізує період пустоти та беззмістовності… Але туди попадаєте уві сні не ви, а те з чим ви «носитесь».

Тобто, уникаючи можливості взнати якусь інформацію про здорову, чи не здорову атмосферу свого
особистого життя у майбутньому… Намагаючись уникнути можливості вияснити щось, що може сприйнятись надто болісно, але й може бути швидше знайдено шлях до розв’язання чи можливості позбутись проблеми, можливо кардинальним  і болісним шляхом, ви тим самим ставите своє майбутнє під загрозу вже зараз. Бо, цей страх сам по собі вже вводить в стресовий стан вже.

І навіть,  якщо вам вдасться «перескочити» цю ситуацію,то не тільки зараз ви спокійною не будете, але й  у майбутньому ви позбавляєте себе ще більшеможливостей. І вам прийдеться  пережити цістрахи не тільки зараз, але й вони залишаться на потім, як би ви не намагались зберегти все як є. Хрущоби, сараї уві сні символізують бідність, проблеми виживання, з якими прийдеться  зіштовхнутись в житті, через яві ви пройдете. Але і це ви переживете, і будете рухатись далі… І ви їдете звідти… зі своїми звичними клопотами та проблемами в особистому..


Астропсихолог Дельфа.
 
НаталиДата: П`ятниця, 04.12.2015, 15:50 | Повідомлення # 24
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
дякую, що ростлумачили, ала не дуже зрозумило про здорову атмосферу особистого життя,
Наступної ночі я переживала за малу і просила захисту у мами (мама померла рік тому) з 2 на 3 число мені приснилось що увісні мене буде чоловік я просинаюсь беру малу на руки і іду до вікна і бачу що приїхала чорне авто з нього вийшла мама і згорнула сміття з двору, з авто війшла бабушка а за нею пробабушка (я її не бачила але знала що то вона )  мама подивилась на нас і сказала що ми засмитили, а потім вони уїхали.
 
delfa9Дата: П`ятниця, 04.12.2015, 17:03 | Повідомлення # 25
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго дня, Наталю!

Коли в питаннях, що стосуються особистого життя, а не ділового «здорова атмосфера», то все чудово, без проблем. Питання особистого життя: дім, сім’я, діти, друзі, інтереси, відпочинок, тощо.

Наступної ночі була 22-га  місячна доба Ганеша, Золотий ключик.  Сни цієї місячної доби бувають віщими. Вони здатні демонструвати перешкоди, що існують на життєвому шляху, які потрібно і можливо здолати. Досить часто у снах можна спостерігати одкровення.

Сміття у дворі може символізувати сварки, непорозуміння в межах ближчого оточення. І якщо ваші померла мама зібрала з двору це сміття, то й чвари, що є у ваших ближніх стосунках зникнуть завдяки вашим розумінню, мудрості, досвіду та витримці. Чорний автомобіль уві сні, з якого вийшли ваші померлі мама та бабуся символізують традиційні наміри, секрети та цілі щодо облаштування взаємовідносин та прагнення до благополуччя в родині, які передались вам у спадок. Сміття уві сні ще може означати плітки, чи інформацію про вас, що з якихось причин стала відома (чи може стати) вашому оточенню. Ваші близькі вам підказують, що це небажано, і краще це не виставляти напоказ. Щоб інші ні про що не здогадувались. Бо саме це може призвести до небажаних наслідків.

Безумовно, що це не може радувати ваших близьких, яких з вами немає. І в іншому потойбічному житті їх би це засмутило… І коли сон Ганеші позбавляє вас чвар за допомогою померлих. То справитись з існуючою проблемою в родині, чи ближньому оточенні – цілком реально.  Нагадую, що сон не про вашу дочку, а про ваше життя… І що проблеми в особистому житті будуть подолані.


Астропсихолог Дельфа.
 
НаталиДата: Середа, 30.12.2015, 16:40 | Повідомлення # 26
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
дякую, ви мене втішели, і дуже чітко розтлумачили, спасибі.
 
superiva72Дата: Субота, 18.03.2017, 15:08 | Повідомлення # 27
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий день Дельфо! 
Іванка, 18 січня 1972 Східниця, Львівської області 17 березня 2 ночі 
Зустріла випадково 2 колишніх залицяльників, знаю тільки першого. Вони знайомі між собою, стоять праворуч від мене, а з лівого рукава мого пальто течуть фекалііі. Я намагаюсь відтерти білими серветками, та фекалії не кінчаються. Хлопці пішли і вже бачу нас знову втрьох в офісі бухгалтера. Він показує бумаги моєму колишньому, той констатує що втратив багато грошей, але я бачу, що це не дуже його дратує. Він тримає мене за мою праву руку, а ліва в мене знову в фекаліях і не тільки рука. Він нічого не помічає, посміхається до мене, таке відчуття що ми знову будемо разом і зараз буде більше порозуміння. 

Розтлумачте будь ласка.
 
delfa9Дата: Субота, 18.03.2017, 15:54 | Повідомлення # 28
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго дня, Іванко!
Ваш сон приснився у 19-ту місячну добу ПАВУК. Часто сновидіння цієї місячної доби містять жахіття. Вони демонструють найглибші витіснені сторони темної сторони вашого Я. Як описав  Юнг: "демонструють тінь вашої особистості, її скриті аспекти, що вами не сприймаються та проектуються на оточення". Це ті якості вашого характеру, які ви в собі подавляєте, не сприймаєте, та імовірно,  охрестили поганим, заперечуючи та не включаєте в вашу психіку. Ця частина душі потребує прийняття а не відторгнення. Існує потреба поглянути в очі існуючій проблемі для її трансформування.

Два ваших колишніх залицяльники в цю місячну добу символізують протиріччя в активності, в сфері діяльності (чи роботи, що була законною, офіційною), що склались чи то з вашого минулого життя, яке пов’язувало вас в той час, коли ви спілкувались раніше з тою людиною, що приснилась. Імовірно, та ваша діяльність дозволяла отримувати лівий прибуток, що ви всіляко намагались приховати. Щоб це не кидалось в очі і ніхто не здогадався. Може бути ще один варіант, що через ту діяльність були певні трати, що приходилось за щось розраховуватись. І тепер аналогічна ситуація в справах для вас не в дивину, що може знову з’явитись. Ситуація, що принесе вам свої, при чому значно більші дивіденди, незважаючи на колишній досвід, певною мірою не зовсім вдалий. Ваш сон – нагадування про минуле в справах. Що в нових ситуаціях ви маєте шанс отримати більший зиск, і не повторити колишніх помилок.


Астропсихолог Дельфа.
 
kapitanovka-lorikДата: Середа, 29.03.2017, 22:14 | Повідомлення # 29
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Добридень Дельфо. Наснилось 25 березня о 6 ранку, Лора, село Капітанівка Київської обл Водолій
У регістратури чекаю гінеколога, прийшла молода вродлива жінка і зразу веде мене на вулицю та питає чи я принесла аналізи крові. Кажу що ні, та вони вдома, моду швидко принести.  Вона тоді каже, що вона несподівано визначила, що моя ліва нирка жива, не те що права і я зможу завагітніти  і народити дитину. Я перепитую, може вона має на увазі яєчник, але вона наполягає що нирка. Я кажу що народу дівчинку. (Я не планую дітей, в мене 2 дорослих. Сон здивував)
 
delfa9Дата: Четвер, 30.03.2017, 08:20 | Повідомлення # 30
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго дня, Лоро!

Ваш сон приснився у 27-му місячну добу Корабель.
Деякі астрологічні школи вважають, що в цю місячну добу уві сні до вас здатне прийти одкровення, в якому можна зрозуміти справжню суть і стан ситуації. Сновидіння цієї місячної доби показують:  наскільки гармонійно ви здатні існувати в навколишньому вас просторі, зберігаючи рівновагу між світом духовним та природою матеріальних речей, наскільки ви готові «вирушити у нову подорож» в наступному місячному циклі, тобто після молодика. Ваші сни вказують: як ваше минуле відбилося на сьогоденні, і який потенціал «тут і зараз» здатний вести у майбутнє.

Лікар уві сні символізує зцілюючи сили вашої психіки, гінеколог – пов’язаних з вашою родиною та сім’єю, у 27 МД у майбутньому. Коли сновидіння нагадує про кров, то це натяк на кровних родичів, тобто сон стосується родової карми.

Коли сон демонструє хворобу у нирках, то це символ невдач та сорому (в даному випадку в родовій кармі). Коли ж, навпаки, зцілюючи сили організму стверджують, що нирка жива (ліва), то це означає що родова карма подолана, що у вас у сімейних справах, не те що в питаннях діяльності (справа) – хороші перспективи, так як з’явилась  сила та енергія. Інший варіантправого та лівого: праве – те, що законне, ліве – те що для душі. Тобто, ваша душа в питаннях того, що стосується особистих моментів щастя (як варіант, у питаннях особистого інтересу) може отримати нову силу та енергію. Ви можете розпочати щось нове, що вас тішить і дозволяє бути щасливою. Завагітніти і народити – це саме означає розпочати щось нове, важливе, що не тільки тішить, але й вимагає відповідальності за цю особисту справу,  інтерес. Наприклад, як варіанти: щось творити, до чого лежить душа: готувати якісь страви, прикрашати
інтер’єр чи навколишню територію, малювати, вишивати, тощо.

Яєчники символізують центри творення, а нирки – силу та енергію організму, що дозволяє реалізувати щось. Здорові нирки – це ресурси, що дають силу та енергію, а хворі, навпаки, її позбавляють. Без цієї сили недостатньо лише бажати, це сила, що дозволяє бути, а саме реалізувати те, що надасть смисл буттю. А у вашому випадку, ще й позбавить минулої родової карми.

Ваш сон – натяк на те, що у вас є сили та енергія щоб бути щасливою. А як ви її реалізуєте, і чи зробите це – залежить виключно від вас самої!


Астропсихолог Дельфа.
 
lyshevskayДата: Неділя, 02.04.2017, 10:49 | Повідомлення # 31
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня Дельфо! Надія, 2 квітня о 9 ранку, Козеріг, Кіпр, Ларнака
Лягла на кроваті біля всього колишньго. Він під ковдрою, я без та одягнена. Він мені щось розповідає, а поряд з нами ходить моя знайома незадоволена, все щось бурчить. Я помічаю хлопчика на стільці та питаю чи це іх дитина и чи він одружився? Той тільки плечі розводить. Про себе подумала, що ця жінка ставить перед собою завдання і виконує. На виході побачила, що до них приїхало безліч чоловіків, хтось сказав, що це моряки, форми не бачила. Жінка мене спинила, каже що моя родичка по моєму чоловікові прислали їй поздоровлення та написала хвалебні речі, але їй нема коли всім відповідати,
 
delfa9Дата: Неділя, 02.04.2017, 12:55 | Повідомлення # 32
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго дня, Надіє!

Ваш сон приснився у 6 місячну добу Журавель. Сновидіння шостої місячної доби слід розглядати як одкровення і пророцтво, прислухаючись до власної  інтуїції. Якщо перед сном спробувати поставити Вищим Силам конкретне питання, що вас особливо хвилює, ви цілком можете отримати на нього символічну відповідь. Якщо сниться хтось із вашого оточення, то вас з ним пов'язує якась незакінчена справа, що потребує завершення. Можуть снитися ті, кому ви щось винні. І про свій сон краще не розповідати оточенню.

Коли уві сні ви лежите на ліжку поряд з чоловіком, то це може означати, що з одної сторони ви не займаєтесь діяльністю (роботою) за фахом, хоча не проти діяльності, яку знаєте і яка для вас цікава. Хоча вашим особистим життям, яке здатні надати ваші можливості ви не вдоволені зовсім, так як у цих сферах існує безліч проблем і ніхто нікому нічого не зобов’язаний. Хоча вам, швидше за все, постійно приходиться доводити свою компетентність у тому, з чим зіштовхує вас доля. Тим паче, що час зараз такий, що підкидає безліч варіантів можливостей управління почуттями та емоціями. Але це не означає, що ви ними скористаєтесь.  Так як нема віри обіцянкам-цяцянкам через те, що ви вже переконались, що вони не відповідають дійсності, коли починаєш розбиратись насправді… пізніше порівнюючи сказане з отриманим…

Як би сон ні про що…


Астропсихолог Дельфа.
 
lyshevskayДата: Неділя, 02.04.2017, 16:55 | Повідомлення # 33
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Щиро дякую Дельфо за тлумачення.
Ви так відповіли, що можна було б припустити, що ми знайомі, дуже точно.
 
delfa9Дата: Неділя, 02.04.2017, 17:02 | Повідомлення # 34
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Дорога Надіє!

Скільки тлумачу сни, стільки мені кажуть те ж саме багато незнайомих людей. Та навіть мої близькі, іноді після тлумачення через деякий час диввуються, що я так влучно сказала, а вони не здогадувались про становище в справах чи ситуаціях, які визначили трохи пізніше.... Підсвідомість людей містить дуже багато інформації, яку свідомість не відразу може сприйняти. А сни - це таке своєрідне кіно, яке демонструє як минуле, так і сучасність, а також те, що може відбутись. Тільки показує сновидіння цю інформацію не звичною символікою, а певною мірою зашифрованими символами...  Їх треба лише вміти розтлумачити...


Астропсихолог Дельфа.
 
margarita-kievДата: П`ятниця, 30.03.2018, 10:17 | Повідомлення # 35
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня Дельфо, Допоможіть будь ласка разтлумачити сон. 
Наснилось 30 березня рано вранці Київська обл Коцюбинське. что я плачу тому що вагітна. Дивлюся в мене чорне волосся, я маленького зрісту та худа. Я налякана, що доведеться народжувати в моему виці, без чоловка. І вже бачу себе в ліжку с незнайомим чоловіком. В нього багато іграшок для моїх онуків. Я трохи заспокоїлась і вирішила познайомити його зі своею дочкою та онуками. Вирішила, що він буде мені допомогати. (Насправді я висока білявка, повна. В мене помер чоловік майже рік тому. Я не з ким не зустрічаюсь Дочка та онуки є) 
Маргарита. Козеріг
 
delfa9Дата: П`ятниця, 30.03.2018, 13:14 | Повідомлення # 36
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго дня, Маргарито!
Ваш сон наснився у 13-ту місячну добу Колесо Сансари.  Сновидіння цієї місячної доби демонструють блоки та перешкоди, що існують у вашому житті, а також імовірні шляхи їх подолання.  У цей час можуть снитись сни,що повторюються. Вони вказують на наявність застарілої проблеми, яку вам ніяк не вдається вирішити через те, що ви притримуєтесь певної однорідної схеми, дієте за якимось стереотипом.  Для того,щоб вийти з цього замкненого кола, вам потрібно щось змінити як у власному сприйнятті, так інакше проявляти вашу активність. Тобто існує потреба у зовсім інших діях, відсутність у яких примушує вас знову і знову помилятись. Ваш сон про те, що варто «перестати наступати на ті ж самі граблі», тобто треба вирватись з кола проблем, що повторюються.

Вагітність у цю 13-ту місячну добу означає, що на душі вашій важко, вас щось мучить, надає важкість. Особливо, коли ви плачете і на додаток до вагітності уві сні худа, то це від слова «худо», справи у вас кепські.  А якщо ваш зріст менший у сні, ніж  насправді, то ви себе відчуваєте не значимою для ваших близьких, та й у цьому житі не  находите достатньо сил для того, щоб змінити існуюче життя, стан справ.    Цю частину сну цілком можна віднести до минулого стану речей.
Але, коли ви опиняєтесь з незнайомим чоловіком, який дає вам подарунки для онуків, то, швидше всього, у вашому житті цілком може з’явитись якась активність, робота, діяльність, що дасть вам надію на майбутнє (онуки уві сні – це майбутнє).  Але яка це надія, чи оманлива, чи така, що відволікає від вирішення проблем… Сказати важко, коли не
описано які саме іграшки подаровані уві сні.
Безумовно, чоловік, що наснився, може виявитись і певним чоловіком, якого ви поки не знаєте.  Сон не показує  результат до якого ви можете прийти, чи то у стосунках, чи то у якійсь роботі.   А лише те, що на додаток до ваших існуючих проблем з’являється щось ще, що ви збираєтесь ввести у своє особисте життя, що здатне в чомусь вас втішити, а в чомусь вам прийдеться знайти увагу і для цього. Тобто, поки це не знімає вантаж з вашої душі… Якось так…


Астропсихолог Дельфа.
 
margarita-kievДата: П`ятниця, 30.03.2018, 14:28 | Повідомлення # 37
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Дорога Дельфо, щиро дякую за тлумачення. Ви дуже правильно все відчули. все так і є насправді.
У ві сні онуків не бачила, але чула їх голоси. Подарунки іграшки лежали на цьому человікові. їх ніхто не дарував ще. 
З повагою Маргарита
 
polynaandmariaДата: Середа, 12.06.2019, 20:14 | Повідомлення # 38
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановна Дельфо, допоможіть будь ласка розтлумачити сон 05.06 о 2 ранку село Поляна Закарпаття Марія козеріг Щиро дякую
Мій колишній коханець дає мені купу доларів каже сховай до сейфу Він один, але знаю що його друг за дверимаРаптом почала підніматись вода, я гроші збираю а вони наче як з газети з другого боку Кажу йому допомагати збирати та питаю чи він не вб’є мене через них але не боюсь. Раптом згадала що онук спить на другому поверсі я піднялась по сходинах двері відчинила, вода не встигла піднятись до верху, але її багато Кажу що якщо мій онук помер то і я помру. Я злякалась у ві сні але сподівалась що все буде гаразд.
 
delfa9Дата: Середа, 12.06.2019, 20:59 | Повідомлення # 39
Рядовой
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго дня, polynaandmaria!
Ваш сон наснився у другу місячну добу Ріг Достатку. Сновидіння, як і насіння, вказують на наявність певних варіантів розвитку подій у вашому житті. І те, що вони існують та навіть можуть відбутися, а можуть і ні. А ось особисто вам слід шукати шляхи потрібного варіанту, потрібні ключі до вирішення, до здійснення завдань, покладаючись на власну інтуїцію, власні почуття та відчуття. Тобто, вам доведеться шукати шляхи вибору.
Ваш колишній коханець уві сні є символом архетипом. І може означати певні смисли, що відповідають тому, як ви його сприймали, тобто від ваших асоціацій про нього.
Від його якихось якостей, смислів, тощо. Відповідно до статті: Знайомі люди, що відвідують нас уві сні…  Ця ситуація, чи якості, що асоціюються у вас з ним, покладають на вас певні зобов’язання, зберегти для того, щоб потім повернути певні надії та сподівання, досвід та владу, що здобуті власними зусиллями, чи ж то надцінну значимість себе для вас. Але для нього важливі зовсім інші справи (за дверима його чекає друг). Вода у вашій домівці символізує ваші надмірні почуття, що знецінюють важливість тих зобов’язань, що він на вас покладає для їх збереження. Бо уві сні ви розумієте, що гроші як з газети, тобто фальшиві. Тобто, на вас покладали зобов’язання, відповідальність про цінності, які виявились фальшивими… Тобто, знецінились і ваші стосунки, та те цінне, що ви збирались «зібрати докупи». І зрозуміли, що вони відновленню не підлягають… І що важливим для вас є щось зовсім інше. Ваш онук – це також у цю місячну добу Гекати (темних днів Місяця)
– образ символічний. Що означає ваше майбутнє у діяльності, життєвій
активності. Що якщо його не буде, то не залишиться смислу жити… Не переживайте, в цей час сни буквально ніколи не збуваються, і всі образи – символічні. Що означають, що те минуле, що у вас було, та покладало якісь зобов’язання, насправді не варте всіх тих страждань та переживань. А цінне  те, що важливе зараз, і що буде цінним і у майбутньому.


Астропсихолог Дельфа.
 
ФОРУМ тлумачення сновидінь » ФОРУМИ » БЕЗКОШТОВНЕ тлумачення снів » БЕЗКОШТОВНЕ тлумачення снів українською мовою (БЕЗКОШТОВНІ тлумачення снів)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: